Rólunk

 

ARRIBA TAQUERIA

Az Arriba Taqueria egy ínyenc mexikói étteremlánc ezüst, ékszer, drágakő, drágaköves, féldrágakő, féldrágaköves, gyógyító, ásvány,bizsu ékszer, bizsu, online, ezüst ékszer, bizsu ékszer Budapesten. Friss mexikói ételeket kínálunk egy barátságos, vidám környezetben. Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias ügyfélkiszolgálás iránt. Célunk, hogy a fenséges mexikói ételeinket családias és figyelmes ügyfélkiszolgálás mellett szolgáljuk fel kedves vendégeinknek. Mi lehet ennél fontosabb?

Az étterem falain élénk, vidám, kézzelfestett motívumok ábrázolják a mexikói street art (utcai művészet) hangulatát.

Az ételkínálatunkkal a legjobb mexikói taqueriák ételeit ötvözzük! A San Francisco-i típusú burritónkba beletekerünk, hát, mindent, amit csak kíván a vendég. Készítünk még frissen sütött Quesadillát és több TexMex finomságot, mint a Jalapeno Poppers, Chili con Carne és Taquitos. Buen Provecho!

A MEXIKÓI TAQUERIÁK

A Taqueriák Mexikóvárosból származnak a 60-as évekből. A taquería egy hagyományos mexikói taco bodega, amelyben néha burritót és egyéb ételt is árusítanak, mindet a vendég előtt frissen elkészítve. A taco alapétel a mexikói gasztronómiában; a nap bármely szakaszában fogyasztható és megtalálható egész Mexikó és Észak-Amerika területén, illetve a hispánok lakta területeken. A hagyományos tacót kukoricatortillával készítik, lávakövön grillezett húsokkal megtöltve, melyet zöld vagy piros salsával, és egy kis lime-mal tálalnak. Gyakori, hogy a taqueriák a húst spízen sütik, mint a török gyros-osok, és a “taquero” késsel vágja a húst a tortillára.